Kulinaria
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(150)
Forma i typ
Książki
(136)
Poradniki i przewodniki
(122)
Artykuły
(11)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(10)
Muzyka
(3)
Publikacje popularnonaukowe
(3)
Publikacje dydaktyczne
(2)
Audiobooki
(1)
Druki ulotne
(1)
Komiksy i książki obrazkowe
(1)
Mapy
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Publikacje informacyjne
(1)
Publikacje promocyjne
(1)
Dostępność
dostępne
(126)
wypożyczone
(18)
nieokreślona
(12)
Placówka
Wypożyczalnia dla Dorosłych
(119)
Oddział dla Dzieci
(16)
Wypożyczalnia Filii nr 3
(6)
Wypożyczalnia Filii Bąków
(3)
Wypożyczalnia Filii Bogacica
(4)
Wypożyczalnia Filii Kuniów
(1)
Wypożyczalnia Filii Ligota Górna
(2)
Czytelnia
(4)
Autor
Wodecka Elżbieta
(7)
Okrasa Karol (1978- )
(5)
Maciąg Agnieszka (1969- )
(4)
Zasuwa Iwona
(4)
Cegielska Agnieszka (1979- )
(3)
Słodki Tomasz (1983- )
(3)
Wolański Robert (fotograf)
(3)
Zatylna Milena
(3)
Ładocha Daria
(3)
Bosacka Katarzyna
(2)
Castillo Jesus Salomon Ramos
(2)
Dymek Marta
(2)
Dymowska Eliza
(2)
Dąbrowska Beata Anna
(2)
Dąbrowska Ewa (internista)
(2)
Jarosz Mirosław (1957- )
(2)
Kieżun Bartek (1976- )
(2)
Korkosz Michał
(2)
Kotarski Bartłomiej Marcin
(2)
Krawczyk Marta
(2)
Kucharski Piotr (kucharz)
(2)
Lewandowska Agata (dietetyk)
(2)
Makarowska Magdalena
(2)
Małecki Paweł (1976- )
(2)
Paruzel Kinga
(2)
Pieńkos Magdalena (kulinaria)
(2)
Skarżyńska Katarzyna
(2)
Stolińska-Fiedorowicz Hanna
(2)
Usarzewicz Wojciech
(2)
Wałkowicz Eryk
(2)
Abrams Rami
(1)
Abrams Vicky
(1)
Adamczyk Justyna
(1)
Adamek Izabela
(1)
Albrzykowski Paweł
(1)
Aleksandrowicz Magda
(1)
Allsbrook Wesley
(1)
Amidor Toby
(1)
Anger Joanna
(1)
Aszkiewicz Ewa
(1)
Badi Francesca
(1)
Bareła Malwina
(1)
Basse Monika von
(1)
Bednarska Agnieszka (technik żywienia)
(1)
Bedrunka Karina
(1)
Biała Alicja (1993- )
(1)
Bielecka Justyna
(1)
Biłas Katarzyna (kulinaria)
(1)
Boboryk I. K
(1)
Bohrmann Peter
(1)
Borkowska Paulina (dietetyk)
(1)
Bourdain Anthony (1956-2018)
(1)
Brodnicki Pascal (1976- )
(1)
Broekere Hanna de
(1)
Brudka Bożena
(1)
Bukowczan-Rzeszut Agnieszka
(1)
Burkacka-Mielcarz Julia
(1)
Byrdak Maja
(1)
Bültjer Ulrike
(1)
Carroll Ricki
(1)
Cesari Luca (1984- )
(1)
Chavanne Philippe
(1)
Chełchowski Wojciech
(1)
Chojnacka Romana
(1)
Chojnowski Karol
(1)
Chudzik Małgorzata
(1)
Clase Mia (1977- )
(1)
Cornet Philippe
(1)
Cudny Zosia
(1)
Cymbaluk Julia
(1)
DeTour Adam
(1)
Dobrowolski Wojciech
(1)
Domaradzka Violetta (1977- )
(1)
Drozd Dorota (pielęgniarka)
(1)
Durnowska Małgorzata
(1)
Dushar Marianna
(1)
Długa Katarzyna
(1)
Espino Nathaniel
(1)
Fabicka Jagoda
(1)
Fałat Klaudia
(1)
Fiedoruk Andrzej (1957- )
(1)
Foremny Paulina
(1)
Fort Matthew (1947- )
(1)
Frank Renate
(1)
Frontczak Dorota
(1)
Furtak Ewa
(1)
Gavin Paola
(1)
Gessler Lara (1989- )
(1)
Gessler Magda (1953- )
(1)
Gottfried Sara
(1)
Grabowska Ałbena (1971- )
(1)
Greiner Karin
(1)
Grzebyk Magda
(1)
Głowiński Michał
(1)
Hangel Ewa
(1)
Holley Kyndra D
(1)
Hubert Wolfgang
(1)
Högström Justyna
(1)
Ignaszewski Przemysław
(1)
Irzykowski Jarosław
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(60)
2010 - 2019
(89)
1990 - 1999
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(143)
1901-2000
(3)
1989-2000
(2)
1945-1989
(1)
Kraj wydania
Polska
(149)
Język
polski
(148)
nieznany (1 0)
(1)
Odbiorca
Dzieci
(7)
6-8 lat
(4)
9-13 lat
(4)
Rodzice
(3)
Cukrzycy
(2)
0-5 lat
(1)
14-17 lat
(1)
Biegacze (sportowcy)
(1)
Dorośli
(1)
Osoby w wieku starszym
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(22)
Grafika polska
(1)
Literatura francuska
(1)
Literatura indyjska
(1)
Literatura włoska
(1)
Temat
Zdrowe odżywianie
(31)
Przepisy kulinarne
(13)
Potrawy dietetyczne
(11)
Kulinaria
(10)
Kuchnia polska
(9)
Kuchnia wegańska
(9)
Potrawy jarskie
(8)
Kuchnia wegetariańska
(7)
Ciasta
(6)
Dieta bezglutenowa
(6)
Kuchnia regionalna
(6)
Weganizm
(6)
Dietetyka
(5)
Dziecko zdolne
(5)
Gastronomia
(5)
Kucharstwo
(5)
Kuchnia śląska
(5)
Przetwory owocowo-warzywne
(5)
Wegetarianizm
(5)
Dieta bezmleczna
(4)
Dieta niskowęglowodanowa
(4)
Kiszenie żywności
(4)
Mieszkańcy wsi
(4)
Odżywianie
(4)
Warzywa
(4)
Cukrzyca
(3)
Desery
(3)
Dieta cukrzycowa
(3)
Dzieci
(3)
Imprezy plenerowe
(3)
Kardas, Wioletta
(3)
Koło Gospodyń Wiejskich (Miechowa)
(3)
Kuchnia sezonowa
(3)
Kuchnia włoska
(3)
Ochotnicza Straż Pożarna (Nasale)
(3)
Olszak, Jadwiga
(3)
Potrawy
(3)
Potrawy szybkie i łatwe
(3)
Rada Sołecka (Miechowa)
(3)
Rośliny lekarskie
(3)
Sery
(3)
Słodki, Tomasz (1983- )
(3)
Uprawa roślin
(3)
Zgromadzenia i imprezy masowe
(3)
Życie codzienne
(3)
Żywność ekologiczna
(3)
Byczyński Związek Rolników i Organizacji Społecznych (Byczyna)
(2)
Dieta oczyszczająca
(2)
Dieta owocowo-warzywna
(2)
Dyla - Szynklarz, Patrycja
(2)
Gotowanie
(2)
Grzyby
(2)
Jedzenie (czynność)
(2)
Kobieta
(2)
Kobieta wiejska
(2)
Kosmetyki naturalne i organiczne
(2)
Kozdra, Jagoda
(2)
Koło Gospodyń Wiejskich (Nasale)
(2)
Kucharze
(2)
Kultura stołu
(2)
Menopauza
(2)
Nalewka (napój alkoholowy)
(2)
Owoce
(2)
Pieczywo
(2)
Pierogi i pierożki
(2)
Potrawy dla dzieci
(2)
Potrawy świąteczne
(2)
Produkt regionalny
(2)
Produkty ekologiczne
(2)
Projekty unijne
(2)
Restauratorzy (gastronomia)
(2)
Soki
(2)
Technologia żywności
(2)
Śniadanie
(2)
Żywność prozdrowotna
(2)
Adrian, Adamski
(1)
Agroturystyka
(1)
Alcott, Louisa May (1832-1888)
(1)
Amin, Idi (1925-2003)
(1)
Artykuły konsumpcyjne
(1)
Arystokracja
(1)
BHP
(1)
Bartosik, Elżbieta
(1)
Bary (lokale gastronomiczne)
(1)
Bezpieczeństwo żywności
(1)
Boże Narodzenie
(1)
Browar W Cieniu (Kochłowice)
(1)
Brudzińska, Aleksandra
(1)
Brząkała, Urszula
(1)
Castro, Fidel (1926-2016)
(1)
Celiakia
(1)
Chwasty
(1)
Cook & Fun Studio Dietetyczno - Kulinarne (Kluczbork)
(1)
Cukrzyca typu II
(1)
Czas wolny od pracy ucznia
(1)
Czekolada
(1)
Dieta bezcukrowa
(1)
Dieta fleksitariańska
(1)
Dieta odchudzająca
(1)
Dietetycy i żywieniowcy
(1)
Temat: dzieło
Kulisy Powiatu (tygodnik)
(9)
MasterChef Junior (program telewizyjny)
(5)
Nowa Trybuna Opolska (dziennik)
(2)
Temat: czas
2001-
(23)
1901-2000
(3)
1801-1900
(2)
1918-1939
(1)
1945-1989
(1)
Temat: miejsce
Polska
(10)
Kluczbork (woj. opolskie)
(4)
Nasale (woj. opolskie, pow. kluczborski, gm. Byczyna ; okolice)
(3)
Miechowa (woj. opolskie, pow. kluczborski, gm. Byczyna)
(2)
Włochy
(2)
Świat
(2)
Albania
(1)
Amsterdam (Holandia)
(1)
Europa
(1)
Galicja (kraina historyczna)
(1)
Gmina Byczyna (woj. opolskie; powiat kluczborski)
(1)
Irak
(1)
Kambodża
(1)
Kaszuby
(1)
Kolumbia
(1)
Kresy wschodnie Rzeczypospolitej
(1)
Kuba
(1)
Kujawy
(1)
Kurpie (region)
(1)
Lwów (Ukraina, obw. lwowski)
(1)
Mazowsze
(1)
Mazury
(1)
Miechowa (woj. opolskie, pow. kluczborski, gm. Byczyna ; okolice)
(1)
Nowa Anglia (Stany Zjednoczone ; region)
(1)
Opole (woj. opolskie ; okolice)
(1)
Paryż (Francja)
(1)
Podlasie
(1)
Pomorze
(1)
Sycylia (Włochy ; wyspa)
(1)
Uganda
(1)
Warmia
(1)
Wielkopolska
(1)
Województwo opolskie (1999- )
(1)
Wołczyn (woj. opolskie, pow. kluczborski, gm. Wołczyn ; okolice)
(1)
Śląsk
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(78)
Publikacja bogato ilustrowana
(69)
Przepisy kulinarne
(42)
Poradnik
(41)
Artykuł z gazety
(10)
Przewodnik turystyczny
(5)
Opracowanie
(4)
Książka interaktywna
(3)
Pamiętniki i wspomnienia
(3)
Relacja z podróży
(3)
Pieśń i piosenka
(2)
Publicystyka
(2)
Wydawnictwa popularne
(2)
Wywiad dziennikarski
(2)
Artykuł z czasopisma
(1)
Atlas
(1)
Atlas geograficzny
(1)
Autobiografia
(1)
Biografia
(1)
Broszura
(1)
Encyklopedia
(1)
Esej
(1)
Informator
(1)
Książka obrazkowa
(1)
Książki z kodami QR
(1)
Mapa dla dzieci
(1)
Plakat
(1)
Przewodnik tematyczny
(1)
Dziedzina i ujęcie
Historia
(1372)
Socjologia i społeczeństwo
(853)
Edukacja i pedagogika
(786)
Kultura i sztuka
(610)
Kultura fizyczna i sport
(489)
Kulinaria
(150)
Medycyna i zdrowie
(430)
Polityka, politologia, administracja publiczna
(417)
Psychologia
(340)
Podróże i turystyka
(299)
Hobby i czas wolny
(231)
Biologia
(229)
Literaturoznawstwo
(214)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(197)
Religia i duchowość
(197)
Rozwój osobisty
(183)
Bezpieczeństwo i wojskowość
(158)
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
(158)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(157)
Rodzina, relacje międzyludzkie
(146)
Etnologia i antropologia kulturowa
(137)
Styl życia, moda i uroda
(94)
Architektura i budownictwo
(93)
Geografia i nauki o Ziemi
(93)
Transport i logistyka
(77)
Opieka nad zwierzętami i weterynaria
(71)
Rolnictwo i leśnictwo
(71)
Ochrona środowiska
(70)
Językoznawstwo
(68)
Fizyka i astronomia
(66)
Filozofia i etyka
(48)
Media i komunikacja społeczna
(37)
Informatyka i technologie informacyjne
(31)
Nauka i badania
(31)
Dom i ogród
(30)
Inżynieria i technika
(28)
Zarządzanie i marketing
(27)
Chemia
(23)
Praca, kariera, pieniądze
(23)
Archeologia
(13)
Matematyka
(11)
Styl życia, moda, uroda
(3)
1989-2000
(1)
Edukacja
(1)
Etnografia i antropologia kulturowa
(1)
Socjologia
(1)
Środowisko naturalne, ochrona i inżynieria środowiska
(1)
150 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Smakologia / [tekst i ilustracje] Ola Woldańska-Płocińska. - Poznań : Papilon, © 2020. - 78, [2] stron : ilustracje ; 31 cm.
Po co jemy? Jak człowiek ujarzmił rośliny? Czym zastawione były stoły podczas starożytnych uczt? Czy niektóre przyprawy były droższe niż złoto? Czy jedzenie leczy? Jak powstaje czekolada? Czego można dowiedzieć się z etykiet? Książka w ciekawy sposób, zarówno w warstwie tekstowej, jak i ilustracyjnej, opowiada o jedzeniu w kontekstach: historycznym, kulturowym, środowiskowym i zdrowotnym.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Oddział dla Dzieci
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. N (1 egz.)
Książka
W koszyku
Książka kucharska, która ułatwi wszystkim rodzicom, dziadkom i opiekunom gotowanie z maluchami w wieku od 1 do 4 lat. Wszystko w tej książce jest przyjazne małym dzieciom i minimalizuje potrzebę interwencji dorosłych – nie ma rozgrzanych płyt kuchennych, ostrych noży ani surowego mięsa. Starannie dobrane przepisy dają dzieciom możliwość robienia tego, co kochają: ugniatania, sortowania, mieszania i nalewania.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Oddział dla Dzieci
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.55/.56 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(3 Składniki (do 5), 15 Minut.)
W jaki sposób przygotować posiłki dla najmłodszych? Z tym poradnikiem to proste. Ugotujesz szybkie, łatwe i smaczne dania z dobrych produktów i zadbasz o to, żeby dieta dziecka była zbilansowana! Jedynie z kilku składników w kilkanaście minut można każdego dnia przygotować potrawy, które milusińscy uwielbiają. Warto wykorzystać te 55 przepisów, ponieważ dania są kolorowe, co zachęca do jedzenia największe niejadki.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Oddział dla Dzieci
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.562 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Jaglany detoks dla biegaczy / Marek Zaremba. - Bielsko-Biała : Pascal, 2017. - 335, [1] stron : fotografie ; 25 cm.
Chciałbyś żyć aktywnie, a nie wiesz, od czego zacząć? Biegasz amatorsko, ale nie wiesz, czy twoje nawyki żywieniowe są właściwe? Myślisz, że jesteś profesjonalistą i wiesz już wszystko na temat odżywiania się biegacza? Jeśli odpowiedziałeś tak chociaż na jedno z tych pytań, ta książka jest dla ciebie! Znajdziesz tu wskazówki i porady, jaki typ aktywności będzie dla ciebie najlepszy!
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.55/.56 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Smakoterapia : kuchnia roślinna bez glutenu, nabiału i cukru / Iwona Zasuwa. - Warszawa : Edipresse Polska, copyright 2017. - 351, [1] stron : fotografie ; 24 cm.
Iwona Zasuwa - społeczniczka i zwolenniczka proekologicznego trybu życia, współzałożycielka warszawskiej kooperatywy Smakoterapia, skupiającej odbiorców i aktywnie promującej producentów dobrej zdrowej żywności. Zafascynowana leczeniem za pomocą żywienia naturalnego. Posiada niezwykłą łatwość wymyślania ciekawych przepisów na smaczne i zdrowe potrawy, mimo ograniczeń dietetycznych, jakie musiała zastosować w swojej kuchni (bez cukru, bez nabiału, bez glutenu). Przez internautów nazywana "Królową Kaszy Jaglanej".
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.564 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Smakoterapia 2 : kuchnia roślinna bez glutenu, nabiału i cukru / Iwona Zasuwa. - Warszawa : Edipresse Polska, copyright 2018. - 319, [1] stron : ilustracje kolorowe ; 24 cm.
Przyjacielu, jeśli trzymasz w dłoniach Smakoterapię 2, śmiem podejrzewać, że wiesz już o mnie co nieco. Jeśli jednak nie wiesz, zapraszam Cię serdecznie, abyś zajrzał do pierwszej, bestsellerowej Smakoterapii oraz na stronę Smakoterapia.pl. Znajdziesz tam historię rewolucji kulinarnej, która narodziła się z miłości do dziecka z licznymi alergiami, a wyrosła na inspirację dla wszystkich poszukujących prostych przepisów roślinnych, bez glutenu, nabiału i cukru. W jej kontynuacji pochylam się nad tym, od czego często zaczynamy zmiany w kuchni: nad zdrowymi smakołykami. Najczęściej słodkimi. Zaczynamy zatem od słodkości, lecz potem… Uch, wreszcie coś na wytrawnie!
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.564 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Kiedy zaczynasz świadome odżywianie, natrafiasz na szereg wyzwań. Skąd wziąć wysokiej jakości produkty? Co tak naprawdę jeść? Jak gotować? A finalnie - jak na to wszystko znaleźć czas? Z pomocą przyjdzie Ci Smakoterapia 3, czyli książka, która pomoże zorganizować spiżarnię! Dzięki niej zawsze znajdziesz w domu co nieco: nie tylko drobne przegryzki, smakołyki i przyprawy, ale i całkiem solidne posiłki. Przygotowując kilka razy w roku zdrowe domowe półprodukty, znacząco zminimalizujesz czas poświęcany na codzienne stanie przy garach i zyskasz pewność, że to, co postawisz na stole, będzie jest nie tylko smaczne, ale i doskonałej jakości!
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.55/.56 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Edipresse Książki)
Dania na wynos, zwane pieszczotliwe "nawynosami", to nieodłączny element mojego menu. Odkąd pamiętam, wiodę tułacze życie śpiewograjka, który musi wszak coś jeść poza domem. Od kiedy moje nawyki żywieniowe uległy ewolucji (żeby nie powiedzieć rewolucji), grzeszenie zbyt częstym jedzeniem na mieście już mi nie w smak. Dlatego wożę ze sobą torby pełne smakowitości w trasę, a kiedy zapasy się kończą, robi się przestrzeń na małe grzeszki. Po co? Dlaczego? Bo wiem, że moja odporność (rzecz niezwykle istotna w dzisiejszych niełatwych czasach) zależy ode mnie! Każdy kęs ma znaczenie – i ten odżywczy, i ten grzeszny. A najważniejsze są zdrowe proporcje! Dlatego moja Smakoterapia to dążenie do harmonii i równowagi, które są podstawą odporności. [od Autora]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.55/.56 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Niski indeks glikemiczny : 28 dni na talerzu/ Joanna Zielewska. - Warszawa : Ringier Axel Springer, copyright 2022. - 160 stron : fotografie, ilustracje ; 24 cm.
Nadmiar cukru w diecie, stres i przemęczenie rozregulowują nasz wewnętrzny zegar. Skutkiem są m.in. zaburzenia przemiany węglowodanów, a w konsekwencji nadmierne tycie, złe samopoczucie i wiele problemów zdrowotnych. Sposobem na przywrócenie równowagi jest dieta, która nie powoduje gwałtownych skoków poziomu cukru we krwi, a więc oparta na posiłkach, które mają niski indeks glikemiczny. Chociaż jest to dieta lecznicza, bardziej pasuje do niej określenie zdrowy trend w odżywianiu. Jest szczególnie zalecana tym, którzy muszą trzymać cukier w ryzach, ale doskonale sprawdzi się także u osób zupełnie zdrowych, chcących żyć bez cywilizacyjnych schorzeń. Ta książka to nie tylko sprawdzony jadłospis na 28 dni, ale też praktyczny przewodnik po zdrowym stylu życia. Dzięki niej łatwo nauczyć się samodzielnego układania posiłków i dokonywania dobrych wyborów przy stole.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.55/. 56 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Zapraszamy do zapoznania się z Poradnikiem, w którym piszemy: o czym powinniśmy porozmawiać z wychowawcą i dyrekcją szkoły, jak sprawdzić szkolną stołówkę, czy możliwy jest bezglutenowy obiad w szkole, jak przekazać informacje o diecie dziecka jego kolegom i koleżankom oraz ich rodzicom, aby potrafili i nie bali się ugościć naszego bezglutenowca, jakie są zasady bezpiecznego przygotowywania bezglutenowych posiłków, jak pomóc dziecku wyjechać na zieloną szkołę lub wycieczkę, co zapakować do śniadaniówki naszego ucznia. Ten podstawowy pakiet informacji będziemy sukcesywnie poszerzać o nowe materiały dla rodziców i szkoły. Chcielibyśmy, aby coraz więcej szkół w Polsce było przyjaznych dzieciom na diecie bezglutenowej. Będziemy się starać nawiązać w tej kwestii współpracę z odpowiednimi instytucjami, ale niewiele uda się zmienić bez pracy u podstaw, pomiędzy rodzicami dzieci z celiakią a ich nauczycielami. Wierzymy głęboko, że kropla drąży skałę. Dlatego apelujemy do wszystkich rodziców – nie bójcie się mówić o celiakii i diecie bezglutenowej, przekazujcie materiały edukacyjne najbliższemu otoczeniu swojego dziecka, uczcie empatii.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 615.874 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Leksykon popularyzuje sztukę mieszania napojów, propaguje nowoczesne metody spożywania napojów. Zawarto w niej podstawowe informacje dotyczące sposobu ich przygotowywania oraz ogromną liczbę przepisów na klasyczne i oryginalne drinki alkoholowe i bezalkoholowe.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.55/.56 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Zimowe warsztaty kulinarno - artystyczne. Ferie 2020 , [plakat] . - Kluczbork : Cook & Fun Studio Dietetyczno - Kulinarne , 2020 . - [1] karta jednostronnie zadrukowana : ilustracje ; 32x23 cm .
Warsztaty kulinarno - arytstyczne odbywać się będa przez dwa tygodnie ferii, tj., od 10.02 do 21.02.2020 r. W programie; podróże kulinarne do USA, Włoch, Anglii, Argentyny i Polski oraz warsztaty ze zdrową żywnością.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej